Kolacja komentowana z pairingiem whisky The Macallan® w dniu 18.10.2025
- Muzyka na żywo
- Koktajl powitalny
- 5 wyśmienitych dań przygotowanych przez znakomitych Szefów Kuchni. Do każdego dania starannie dobrane whisky The Macallan®
Za kulinarną ucztę tego wieczoru odpowiadać będą wybitni Szefowie Kuchni:
- Bartosz Czyżyk – Restauracja Magiel | Hotel Almond Business & SPA
- Jacek Majcherek – Solmarina Restaurant | Grano Hotel Solmarina
- Piotr Żylak – Restauracja Młyn | Hotel Grano Gdańsk Old Town
- Gracjan Szychowiak – Restauracja Mamma Mia Zielona Pietruszka | Hotel Number One by Grano
- Andrzej Peszel – Bistro Młyn
Podczas kolacji mistrzowie kulinarni zaprezentują wyjątkowe menu, w którym tradycja spotyka się z nowoczesnością. Każde danie zostanie starannie skomponowane z wyselekcjonowaną whisky The Macallan®, której nuty smakowe podkreślą głębię aromatów przygotowanych potraw.
1. Voucher o wartości 349 PLN obejmuje usługi dla 1 osoby, voucher o wartości 698 PLN obejmuje usługi dla 2 osób, voucher o wartości 1047 PLN obejmuje usługi dla 3 osób, voucher o wartości 1396 PLN obejmuje usługi dla 4 osób, voucher o wartości 2094 PLN obejmuje usługi dla 6 osób, voucher o wartości 2792 PLN obejmuje usługi dla 8 osób.
2. Voucher nie podlega wymianie na gotówkę.
3. Realizacja usług wskazanych w voucherze następuje 18 października 2025 w Restauracji Magiel w Hotelu Almond.