Magiel to dwa poziomy: tętniący życiem parter z centralnie umiejscowioną kuchnią i kameralne piętro. Patrząc na Motławę i zieleń kasztanowców mogą Państwo delektować się daniami opartymi na świeżych sezonowych, głównie lokalnych, produktach. Szef Kuchni czerpie dla Państwa inspiracje z licznych podróży, jednak bazę zawsze stanowią smaki rodzinnego domu.
Nasza kuchnia oparta jest na koncepcji live cooking - każdy z Gości może obserwować przygotowanie swojego posiłku, dzięki przemyślanemu projektowi pomieszczenia.
Ucztą dla oczu będą także autorskie wypieki i desery, które przygotowane są przez naszych mistrzów cukiernictwa.
Bufety śniadaniowe są bogate w pożywne i pełnowartościowe produkty, a różnorodność dań zaspokoi każde podniebienie.
Na śniadania zapraszamy gości hotelowych oraz wszystkie osoby chętne rozsmakowania się w potrawach z naszego menu.
Świeżość na talerzu to dla nas podstawa. Dzięki wykorzystaniu produktów od miejscowych dostawców proponujemy Państwu aromatyczne dania bazujące na naturalnych składnikach. Nasz zespół młodych, energicznych i oddanych swojej pasji kucharzy będzie Państwa przewodnikiem po świecie smaku.